EMISIJA DNK ODGOVORNA ZA UBISTVO: Dokazivao vernost žene u emisiji, posle nekoliko dana ubio je pred decom u stanu – Regionalne Novine

EMISIJA DNK ODGOVORNA ZA UBISTVO: Dokazivao vernost žene u emisiji, posle nekoliko dana ubio je pred decom u stanu

Ukoliko se ne sećate, ubistvo se dogodilo samo nekoliko dana pošto je bračni par gostovau emisiji DNK gde je Stevan izneo sumnju u neverstvo svoje supruge Žakline. Psiholozi su probali da analiziraju postoji li povezanost gostovanja u rijaliti emisiji sa ovim monstruoznim zločinom. Jedino je činjenica da emisija dokazuje kako su deca ipak Stevanova, međutim on je i dalje nastavio da veruje u ženinu izdaju. S tim povodom, čak je i otac pokušavao da ga prijavi zbog nasilja, međutim to je izostalo. Možda bi onda nesrećna Žaklina bila živa.

Stevan je navodno rekao da ga je žena varala, a to je saznao kada mu je „došao neki čovek i ispričao da jedno dete nije njegovo“. Taj drugi muškarac je navodno rekao da se ne zna koje dete „pripada“ kome jer je veza koju je održavao sa Žaklinom trajala nekoliko godina. Onda je on zbog teških uslova života pozvao uredništvo emisije „DNK“ TV Pink da mu pomogne da sazna da li je otac dece. U emisiji je potvrđeno da je Stevan otac oba deteta.

Kako se navodilo u optužnici, Stevan Kojić je 2. aprila 2015. godine u naselju Tabane u Jagodini, u iznajmljenoj kući, oko 23 sata, uračunljivo, pri nasilničkom i bezobzirnom ponašanju, lišio života Žaklinu Kojić. Kojić je, nakon posete drugu gde je popio dva piva, oko 22 sata došao kući i posle kraće rasprave počeo da udara Žaklinu pesnicom u lice.

Kada je ona pala, nogama ju je šutirao u stomak. Prema nalazima obdukcije Žaklina je umrla zbog unutrašnjeg krvarenja. U vreme ubistva, u kući su bila i njihova dve maloletna deteta. Kojić u odbrani navodi da se netrpeljivost medju supružnicima povećala kada je Stevan počeo da sumnja da deca nisu njegova.

On je tada rekao da mu je žao što je ubio suprugu i da nije imao nameru da to uradi. Netrpeljivost među supružnicima povećala se kada je Stevan izrazio sumnju da su deca biološki njegova. Zbog toga su gostovali u emisiji Televizije Pink gde je DNK analizom utvršeno da četvorogodiš¡nja devojčica i jednogodišnji dečak jesu njegova biološka deca.

Žaklina je imala 16 preloma rebara od udaraca koje joj je naneo suprug. Mozak i lobanja su joj bili smrskani i krv je šikljala od čega je nastupilo gušenje. Kada je policija došla, deca su bila umrljana majčinom krvlju. Da li je devojčica stara tri godine izlazila tokom mučenja koje je činio otac, pa ju je on vraćao u drugu sobu, ili je decu premeštao, ostalo je nepoznato zbog šoka u kojem su se deca nalazila.

Devojčica stara tri godine i dečak star godinu dana, trenutno se nalaze kod Žaklininih roditelja u Lapovu odakle je žrtva bila. Devojčica je danima kasnije tražila majku rečima „neka dođe mama“.

Prilikom sastanka roditelja jedne i druge strane, dogovoreno je da deca budu kod Žaklininih roditelja, a tada je rečeno da je ranije trebalo da ga ostavi. Čak je i svekrva potvrdila da ju je tukao i da su to svi znali, kao i da ju je savetovala da ga napusti. Sada se svi slažu da je trebalo da to uradi, ali ostaje nepoznanica da li je ona to pokušala i da li su najbliži želeli da joj pomognu i pruže utočište.

Devojčica stara tri godine i dečak star godinu dana, trenutno se nalaze kod Žaklininih roditelja u Lapovu odakle je žrtva bila. Devojčica je danima kasnije tražila majku rečima „neka dođe mama“.
Prilikom sastanka roditelja jedne i druge strane, dogovoreno je da deca budu kod Žaklininih roditelja, a tada je rečeno da je ranije trebalo da ga ostavi. Čak je i svekrva potvrdila da ju je tukao i da su to svi znali, kao i da ju je savetovala da ga napusti. Sada se svi slažu da je trebalo da to uradi, ali ostaje nepoznanica da li je ona to pokušala i da li su najbliži želeli da joj pomognu i pruže utočište.

Ubica Stevan Kojić prilikom saslušanja zatražio je da mu se omogući da prisustvuje sahrani svoje žrtve, ali mu to nije bilo omogućeno. Njegova majka Slavica i brat Stanko prisustvovali su sahrani.

“Stana je u stalno zvala Žaklinu da se s decom vrati u porodični dom, jer je znala da teško živi i da je Stevan tuče. Ona je to odbijala žaleći se da će je Stevan ubiti ako to i uradi. Posle emisije DNK, majka je u sredu ponovo zvala Žaklinu i kazala joj da konačno odluči o prelasku jer joj nema života sa Stevanom. Opet je odbila da se vrati, ali Stevan joj tada oduzima telefon i počinje da je sa decom zaključava u kući kada je odsutan. Stana kaže da je od tada više nije čula, pričali su okupljena rodbina i komšije”

Oni pretpostavljaju da je kobne večeri, nažalost, Stevan je ispunio obećanje, predosetio je da se Žaklina premišlja da ga napusti zbog čestih batina, i želeo je da je na silu veže za sebe. U toj svojoj zamisli on ju je ubio od batina.

Nekoliko dana posle ubistva, medijima se obratila osoba koja je navodno bila vanbračna Žaklinina ljubav, a koji je i gostovao u DNK emisiji.

“Tada sam imao drugu devojku, ali Žaklina mi se veoma svidela. Bili smo u vezi mesec dana, ali smo raskinuli, jer sam se oženio drugom. Taj brak je trajao nekoliko meseci i odmah nakon toga potražio sam Žaklinu. Od njene koleginice sam čuo da se udala za Stevana posle samo deset dana poznanstva, meni iz inata – priča Ivan i dodaje da je svih ovih godina samo o njoj razmišljao.”

“Pričala mi je da je muž maltretira, viđao sam je u strašnim modricama”, nastavlja on dodajući da su se videli nekoliko puta da bi joj dao novac deci za hranu.

“Rekla mi je – bićeš moj makar i za 50 godina. Ubeđivao sam je da ga ostavi, da odemo u Švajcarsku, prihvatio bih i njenu decu. Nije htela, plašila se Stevana”, kaže Ivan i navodi da je pristao da se pojavi u emisiji “DNK” kako bi joj pomogao da Stevan konačno prekine da je maltretira i da dokaže da deca nisu njegova.

“Kada me je Stevan pozvao da se vidimo, rekao sam mu da nisam spavao sa Žaklinom, nije mi poverovao. Sve što sam ispričao u emisiji je istina. Nikad sebi neću oprostiti što se ovako završilo. Mnogo sam je voleo, nisam prestao da je volim ni posle šest godina. Ne znam kako ću dalje”

politika-ekspres.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *