TUČA U ZADRUZI: Nasrnula BESNO na Macu – sve PRŠTI, obezbeđenje na MUKAMA! Na kraju – IZBAČENA (VIDEO) – Regionalne Novine

TUČA U ZADRUZI: Nasrnula BESNO na Macu – sve PRŠTI, obezbeđenje na MUKAMA! Na kraju – IZBAČENA (VIDEO)

U rijalitiju “Zadruga” sinoć je održana žurka, a osim muzike, pića i dobrog raspoloženja, ovu zabavu obeležio je i jedan konflikt.

Ispred bine na kojoj su muzičari svirali i pevali, zaratile su Maca Diskrecija i Teodora Džehverović.

U jednom trenutku, dok su svi đuskali, one su prišle jedna drugoj. Maca je rekla nešto što je Teodoru žestoko isprovociralo, te je nasrnula na nju.

Maca i Teodora Polivanje na ZURCI 2/2#zadruga

A post shared by Chelo Boos (@cheloboos) on

Obezbeđenje kao da je nešto slutilo, te je bilo tu, i smesta reagovalo, razdvajajući dve besne učesnice, te se sve završilo tako što je Maca žestoko ispolivana pivom.

Posle toga, obezbeđenje ju je, da se sukob ne bi dalje razvijao, izbacilo sa žurke, no Maci, izgleda, sve ovo nije naročito smetalo. Kada se situacija smirila, gledajući direktno u kameru, ona je svojim obožavaocima prenela sledeću poruku:

– Ne mogu mi dušmani ništa, samo ih otkrivam i istinu im sasipam u oči! Njih to boli, šta da im radim… Oni samo znaju da me poliju, i ništa drugo. Baš me briga, pivo je zdravo za kosu, tako da meni ništa ne smeta! – rekla je Maca

politika-ekspres.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *