Klikom na sliku pristupite sajtu.

Cakana otkriva: Protiv Lune se sprema Tuzba, evo i zbog čega! (FOTO) – Regionalne Novine

Cakana otkriva: Protiv Lune se sprema Tuzba, evo i zbog čega! (FOTO)

Poznata pjevačica Dragica Radosavljević Cakana, podigla je veliku prašinu gostovanjem u jednoj od emisija posvećenoj ”Zadruzi”, najgledanijem rijalitiju ikada. Ona je osudila postupke Lune Đogani, dok je sa druge strane javno podržala brak (Kije Kockar i Slobe Radanovića) kao svetu instituciju.

Cakana je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, a ovog puta za Pink.rs otkriva da je brend Lune Đogani, koji je ona lansirala prije samo nekoliko dana – prekopiran od svjetskog brenda.

– Iz pouzdanih izvora znam da je brend Luna Đo zapravo prekopiran od poznatog svjetskog brenda. Imam prijateljicu u Americi koja je veoma upućena i o kojem brendu se tačno radi, a znam da će Luna morati i da odgovara za ovo. Kako sam načula, sprema joj se tužba, a o tome ćete vjerovatno tek čitati u narednim danima. Tek će se podići prašina – otkriva Cakana za naš portal.

Najnovija vijest koja se tiče Cakane i njenog rada je novi sastav SARA etno – pop pjevačka grupa sa kojom će pjevačica ovog ljeta provesti većinu vremena radno.

(Pink.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *