Klikom na sliku pristupite sajtu.

Ispala je iz takmičenja ZVEZDE GRANDA, a onda otkrila pravu istinu i sve š0k1rala – Regionalne Novine

Ispala je iz takmičenja ZVEZDE GRANDA, a onda otkrila pravu istinu i sve š0k1rala

Simpatična takmičarka “Zvezda Granda” nije otišla u naredni krug ovog muzičkog programa, a, kako kaže, zna koji je razlog za tako nešto. Od kada se pojavila, Krstinja Matanović je privlačila pažnju kako članova žirija “Zvezda Granda”” tako i milionskog auditorijuma. Iz kruga u krug dobijala je pohvale na račun svog pjevanja, ali to nije bilo, kako sama kaže, dovoljno da se plasira u peti krug takmičenja.

– Kada dođete na neko takmičenje, morate biti spremni na sve, tako sam bila spremna i ja. Nisam se mnogo iznenadila, očekivala sam da ću ispasti. A glavni razlog je poznat svima, a to je moja kilaža – kaže za “Blic” Krstinja Matanović.

Na pitanje znači li to da je njen izgled bio presudan za to što nije uspjela da se plasira dalje, Krstinja je odgovorila:

– Smatram da je izgled bitan, što se i dokazalo. Najmanje se danas gleda u šou-biznisu kako vi pjevate, kakvu harizmu imate, bitno je da dobro izgledate, da ste u kratkim suknjama, a u suštini ono što vi posjedujete je najmanje bitno. Do juče sam vjerovala da je moguće sa talentom dobiti mjesto na estradnom nebu, ali sam se razuvjerila. Zato sada znam da je izgled presudan za ovaj posao.

Jedna od članica žirija Jelena Karleuša redovno komentariše izgled učesnica. Nametnulo se pitanje da li je i komentar Karleuše na njen izgled uticao da se Matanovićeva ne plasira dalje.

– Komentar Jelene Karleuše je vjerovatno uticao na moj dalji plasman. Jako mi je bilo čudno, a i bila sam iznenađena jer je Jelena sva tri kruga bila uz mene, čak je i govorila da sam joj, pored neospornog talenta koji imam, simpatična, da imam foru koja do sada nije viđena, da zračim pozitivnom energijom. Tako da sam se juče baš izenadila od nje – rekla je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *