Srce da ti pukne: Marina Tucaković insistira da ovo pokloni Anastasiji, iako se Ceci ideja ne dopada! – Regionalne Novine

Srce da ti pukne: Marina Tucaković insistira da ovo pokloni Anastasiji, iako se Ceci ideja ne dopada!

Nasljednici Cece Ražnatović je oduvijek bila velika želja da joj prvu numeru uradi mamina dugogodišnja prijateljica, ali je u posljednje vrijeme počela da odustaje od te ideje jer je Marina teško bolesna.

Anastasija nije htjela da je opterećuje i zamara sada kada je najbitnije da ova poznata autorka pobijedi rak dojke.

– Anastasija sa Cecom mjesecima traži pjesmu koju bi mogla da snimi. Odmalena je sanjala da joj prvu numeru uradi Marina, ali zbog njene bolesti htjela je da da šansu drugim autorima. Preslušala je sa majkom na desetine pjesama, ali joj se nijedna nije svidjela. Skroz se smorila! Ponekad je jako tužna zbog toga jer sada jedva čeka da objavi singl – kaže izvor blizak Ražnatovićima.

On dodaje da je Ceca htjela da joj ispuni želju, ali nije željela da deranžira Marinu.

– Ceca voli Marinu kao majku i nikada je ne bi opteretila poslom sada kada se bori za život. Međutim, drugi autori čije je tekstove Anastasija čitala prenijeli su Tucakovićevoj koliko je Taša tužna. Odmah je pozvala Cecu i rekla da će dati sve od sebe da napiše jednu lijepu, žensku, modernu pjesmu. Pjevačica se protivila jer zna kakvo je njeno zdravstveno stanje, ali joj je Marina objasnila da joj te neće biti napor jer njenu kćerku poznaje još otkako je bila u pelenama – objašnjava njen sagovornik.

Prema njegovim tvrdnjama, Ceca dugo nije pristala na to, ali joj je Marina objasnila da joj prija da piše:

– Rekla joj je da ima inspiracije, da se tako opušta i zaboravlja na svoje muke i da će joj biti zadovoljstvo.

Ceca je potvrdila da je Anastasija oduvijek željela da joj Marina napiše prvu pjesmu:

– Taša bi voljela da zapjeva neki lijep Marinin tekst i ja sam sigurna da će joj se ta želja ispuniti. Međutim, sada je najbitnije da da Maki bude bolje, lako ćemo za muziku – kaže Ceca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *