“Bila sam na venčanju sa mužem, prišla mi je prelepa žena, a ono što mi je rekla srusilo mi je svet na glavu” – Regionalne Novine

“Bila sam na venčanju sa mužem, prišla mi je prelepa žena, a ono što mi je rekla srusilo mi je svet na glavu”

Prevara je bolna, i naučnici kažu da se danas otkriva teže nego ikada, tek nakon četiri godine. Ovi ljudi, podelili su na Reditu svoja iskustva. Oni su na ovaj način otkrili da su prevareni.

1. REKLA MI JE ŽENA SA KOJOM ME VARA

– Njegova ljubavnica, koja je inače prelepa, rekla mi je sve na venčanju našeg zajedničkog prijatelja. Jako primereno. Pokušala sam da iskuliram dok nismo krenuli jer nisam želela ni njoj, ni njemu da pružim tu satisfakciju da me vide kako besna i razjarena uništavam nečiji poseban dan. Razišli smo se, a i ona ga je kasnije ostavila.

2. POKAZALA MI JE PORUKU, SLUČAJNO

– Ukrcao sam se na let iz Londona za Las Vegas. Sedeo sam pored svoje devojke, a ona je htela da mi pokaže šta je planirala da posetimo kad stignemo pa je izvadila telefon. Na ekranu je bilo otvoreno dopisivanje sa jednim dečkom (poznajem ga) gde je napisala kako će joj on mnogo nedostajati i kako nije ni želela da ide na put. Vrata aviona su se zatvorila. Bilo je to zabavnih 10 sati…
SMS

3. KLIŠE

– Došla sam kući ranije sa posla i zatekla ih u krevetu. Pravi kliše, ali stvarno je tako bilo. Što je najsmešnije i sama sam mu predložila da imamo otvorenu vezu, ali rekao je da ne bi mogao da izdrži to. Ispalo je da je samo bio sebičan.

4. ŠERLOK HOLMS

– Došao sam kući posle duple smene i zatekao podignutu WC šolju. Ili moja žena nije išla u toalet 20 punih sati ili je u kući bio neki muškarac.

– Posumnjao sam da je njen gej drug sa posla. Takođe sam znao da taj njen drug pokušava da proda kuću pa sam pozvao agenta za nekretnine i tražio da vidim njegovu kuću. U hodniku njegove kuće prepoznao sam okačenu jaknu koja je pripadala mojoj ženi. Dok sam prolazio kroz dnevnu sobu, BAM… na kaminu je stajala slika moje žene sa tim likom.

– Razveli smo se ubrzo posle toga. Ona se udala za njega… pa prevarila i njega… i sada su se i oni razveli. Nije mi ga bilo žao uopšte.
prevara

5. KAO NA FILMU

– Znam da je ovo kliše, ali to što sam se vratio kući posle 12 meseci i zatekao CRNU bebu, a oboje smo beli kao sir, ne može da bude slučajnost. Povrh svega, rekla mi je da ima neke tamnopute rođake (koje ja nikada nisam upoznao), tako da verovatno je to odgovor za sve. To me je mnogo razljutilo.

6. ON JE OSTAVLJAO TRAG

– Svake noći, posle posla, na mom jastuku nalazio sam na fleke. Žena mi je rekla da to ja balavim u snu. I to nije sve, taj lik je koristio čak i moj peškir da obriše ostatke svoje “ljubavne” tečnosti.

Izvor: regionalnevesti.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *