Klikom na sliku pristupite sajtu.

POPOVIĆ GA URNISAO, IZBACIO IZ GRANDA I UNIŠTIO MU KARIJERU: Posle mnogo stresa i godina bez medija evo šta kaže o NAJJAČEM čoveku ESTRADE! – Regionalne Novine

POPOVIĆ GA URNISAO, IZBACIO IZ GRANDA I UNIŠTIO MU KARIJERU: Posle mnogo stresa i godina bez medija evo šta kaže o NAJJAČEM čoveku ESTRADE!

Nemanja Stevanovic koji se proslavio u muzickom takmicenju “Zvezde Granda”, nakon rijalitija “Farma” izbacen je iz produkcije

On je konacno progovorio o tom nemilom dogadaju, pa otkrio i kako se ponovo vratio u Grand.

Naime, Nemanja je otkrio da je veoma stresno doživeo gubitak posla.

“Sada mi je to smešno, ali tada stvarno nije bilo smešno. Bilo je mnogo stresno ostati bez posla. Nisam u “Grandu”, a ne mogu da radim zato što sam pod ugovorom još. Nekih osam meseci nisam radio. Bilo je napeto, ali se kasnije sve to okrenulo na dobro”, rekao je Nemanja.

On je otkrio i da kada je Saša Popovic shvatio da je napravio grešku, pozvao ga da se vrati u svoje redove.

“Otišao sam u drugu produkcijsku kucu, napravio album, vratio se… Skupio sam snagu i nastavio dalje. Drago mi je što mi je Saša Popovic, na sastanku kada me je zvao da se vratim u “Grand”, cestitao na radu i uspehu koji sam postigao bez njih, ali i na ponašanju. Rekao mi je da je pogrešio i pitao da se vratim, što sam prihvatio. Bila je to lekcija, stvari su došle na svoje, iskristalisalo se”, otkrio je Nemanja.

Izvor: regionalnevesti.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *