Da li si tobdžija ili furundžija?! Zorica Marković i Lepi Mića ulaze u Zadrugu 2, a počeli su žešće nego ikada! (VIDEO) – Regionalne Novine

Da li si tobdžija ili furundžija?! Zorica Marković i Lepi Mića ulaze u Zadrugu 2, a počeli su žešće nego ikada! (VIDEO)

I Zorica i Mića biće deo i druge sezone Zadruge, a njihovo burno gostovanje pred Zadrugu najavilo je još žešću sezonu popularnog rijalitija

Učesnici prve sezone Zadruge, Zorica Marković i Lepi Mića, potvrdili su da će biti deo ekipe u Zadruzi 2, koja počinje 6. septembra!

Zorica i Lepi Mića potvrdili su svoje učešće u Zadruzi 2 u emisiji “Narod pita”, a odmah su počeli žestoko, budući da ih je Mirko Gavrić slikom prozvao na društvenim mrežama nekoliko sati ranije.

Lepi Mića je odmah “skočio” na Mirka, pa su obojica stavili do znanja da će biti napeto čim budu ušli kroz kapiju.

– Reci šta si, primalac, davalac, tobdžija ili furundžija?! – rekao je Mića Mirku.

– Potpuno je nebitno šta sam rekao, ti si jedan apsolutni kralj! – odgovorio mu je Gavrić, a Lepi Mića se nije sutručavao ni da psuje ni da izgovara i ono što do sada nije, a Zorica ga je podržavala u tome.

– Ja sam presrećna i čast mi je. Potpisali smo ugovor i hvala na pozivu, zaista hvala vam – prokomentarisala je Zorica svoj ulazak.

I ovaj put su Zorica i Mića stavili svima do znanja da će u drugoj sezoni rijalitija prirediti gledocima još veći spektakl, da neće birati reči, da će odgovoriti svakome ko im bude stao na žulj, i obećali još jednu uzbudljivu sezonu iz Šimanovaca.

Pogledajte snimak iz emisije i šta su sve Zorica i Mića rekli o ponovnom ulasku u rijaliti:

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *