PUN MESEC U OVNU: Ovnovi i Vage biće u minus, Blizanci i Lavovi u plus fazi – Regionalne Novine

PUN MESEC U OVNU: Ovnovi i Vage biće u minus, Blizanci i Lavovi u plus fazi

Jesen je već krenula da daje svoje plodove i polako sabira ovogodišnji bilans, kako je sve proteklo i šta još završiti do kraja godine. Vaga stavlja sve u harmoniju ali ne i ovaj pun Mesec u Ovnu. On je ishitren, pokretan i pun energije pa je pravo vreme da se iskoristi za preostale poslove i obaveze. Mnogi će postavljati pitanje da li će postići uspeh ako daju svoj maksimum? Naravno, svaki napor i uložena energija da rezultate koji mogu biti odlični i manje dobri za neke osobe.

Pesimističan i mračan pogled mogu sada da ispoljavaju Jarčevi, Ovnovi, Rakovi i Vage pa se preporučuje da gledaju sebe i da pomažu drugima, piše astrolog Željka Knežević. Veseli i optimistični mogu biti Vodolije, Blizanci, Lavovi i Strelčevi što od svog istrajavanja mogu imati koristi od ovog Punog Meseca. Potrebno je da se opustite dok vam Mesec iz Ovna daje snažnu energiju. Prva dekada bilo kog znaka je više pogođena jer se pun Mesec dešava na 1. stepenu Ovna. Evo kako mogu pojedinačni znaci da prođu kroz ovaj pun Mesec.

OVAN

Moguće su poteškoće i da malo oklevate da biste zauzeli stav, bilo da imate neki sukob ili da branite nekoga .Zbog Saturna koji aspektuje Mesec vi opet imate neki stari nerešen problem koji se ponavlja. Dokle god ne naučite, on će se vraćati. Pojedini Ovnovi mogu imati dobru poslovnu poziciju i hrabrost da uđu u neki posao zbog ishitrenosti, impulsivnosti i potrebe da nešto promene.

BIK

Neka komplikovana situacija tera Bikove da reaguju. Što se tiče strpljenja, sada ono nije vaša jača strana pa je moguće da menjate emocije iz časa u čas. Moguća je eksplozija ako se stvari ne budu odvijale kako vama odgovara. Mnogi će videti kako se vi osećate dok vi želite da budete u centru pažnje. Potrebno je da izbegavate agresivnost, impulsivnost, aroganciju i dominaciju usled želje da nešto promenite.

BLIZANCI

Ako imate vođstvo u nekoj grupi ili timu sada sigurno vidite stvari pa bi trebalo da odskočite iznad svih dugogodišnjih prepreka. Pojedini Blizanci mogu postati važni u vašoj firmi ili bitnom poslu. Naklonost ovog Meseca vas prosto tera da dobro razmislite u miru i harmoniji pre donošenja neke odluke, posebno prva dekada. Poslovno je sada sve moguće dok emotivno nije dobro započeti neku vezu ili razrešavati probleme u postojećoj.

RAK

Vi treba da izbegavate upotrebu bilo kakve sile sa svojim bližnjima, kao i sa prepostavljenima. Pojedini Rakovi mogu zapanjiti svoje najbliže nekim postupkom za koji niko ne bi verovao da oni to mogu. Vi sada imate odličnu intuiciju pa je dobro da je slušate, a posebno iskoristite. Neki Rakovi sada mogu da pokrenu svoj biznis i budu samostalni.

LAV

Vaš intelekt dolazi do izražaja a sposobnost prilagođavanja svim situacijama vas čini uspešnim. Možete raditi nešto što je vezano za publiku, putovanja i druge društvene skupine. Pojedini Lavovi mogu biti nestrpljivi i vrlo promenljivog raspoloženja. Mogućnost zbog neodlučnosti da donesete bitne odluke pa se preporučuje da izbegavate negativnosti i vraćanje unazad.

DEVICA

Kod vas se može dešavati neka transformacija ili ulaganje u nešto, a mogućnost prodaje je naglašena. Neke Device mogu da pričaju o nekom razlazu ili neke priče mogu to da pokrenu, zato pazite šta pričate da ne dođe do nečega za šta vi niste spremni i niste dobro razmislili. Pojedine Device će biti izuzetno pristupačne i prosto će se voditi svojom intuicijom na životnom putu.

VAGA

Vi imate pun Mesec u polju partnera i u aspektu sa Saturnom što nije dobro i pozitivno. Saznanje sa nekim osobama o vašem odnosu će vas dovesti do velike spoznaje. Ako ste dali nekome neka obećanja, onda ih i ispunite, pa taman i na svoju štetu. Obećali ste! Sada se trudite da održite ravnotežu jer već narednih dana možete dosta toga postići.

ŠKORPIJA

Šta god da sada preduzmete ili izaberete, vama se ništa neće sviđati. Promene raspoloženja i nestrpljivost vode vas pravo u tvrdoglavost, svađe i impulsivnost. Kontrolišite vaše postupke da ne ispadne da vi gazdujete. Ne opterećujte se stvarima koje ne možete završiti već napravite prioritete.

STRELAC

Vama ovaj pun Mesec donosi bolji položaj, a samim tim i veće novčane prihode. Sada je vrlo povoljno vreme za vašu dobru energiju i vitalnost pa bi ga trebalo iskoristiti za akciju i uspeh na svim životnim poljima. Pojedini Strelci sada mogu rešiti sve zaostale stvari koje nisu stigli u roku da urade. Odličan period da se bavite sportom i da budete aktivni.

JARAC

Vama nije povoljan ovaj pun Mesec pa nemojte preterivati sa negativnim osećanjima. Ako neko vama blisak nije sada po vašem ukusu i ako su emocije zahladnele, onda to i kažite jer se to oseća u vazduhu a vi ćutite. Kako se radi o Saturnu onda vi jako kočite i puštate da se razvije negativna energija i da vas preplave strahovi. Jarčevi koji imaju izraženu intuiciju imaju osećaj da sve vide i čuju pa će biti odlično povezani sa ljudima, na putovanjima i susretima svake vrste. Nešto novo se može pokrenuti u vašem životu.

VODOLIJA

Kod vas je Mars pa bi trebalo da budete oprezni jer su moguće česte promene raspoloženja. Neke stvari koje nisu po vašoj volji mogu da vas uzbude do eksplozije pa će svi saznati kakvi ste jer tada nemate granicu ni barijere u govoru. Neka nova interesovanja bi mogla sada da vas predstave pred drugima. Kontrolišite svoje raspoloženje i suzdržite se od gazdovanja.

RIBE

Česte promene raspoloženja vama donose veliko nestrpljenje. Vaša direktnost u mislima i govoru može mnoge dovesti pred svršen čin pa će ostati bez teksta. Vaša mentalna snaga je izražena, kao i intuicija koja je nepogrešiva pa vam nedostaje samo strpljenje i istrajnost do uspeha. Vaša interesovanja zavise još od ličnih aspekata u vašoj natalnoj karti.

(Izvor: zena.blic.rs / astrosudbina.com / Astrolog: Željka Knežević)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *