Postoji samo jedan pravi neoborivi znak da žena ne glumi org*zam: Ako se na njenim gr*dima pojavi ovo, vi ste srećnik! – Regionalne Novine

Postoji samo jedan pravi neoborivi znak da žena ne glumi org*zam: Ako se na njenim gr*dima pojavi ovo, vi ste srećnik!

Niko ne voli da čuje da mu partner glumi orga*am, ali činjenica je da sedamdeset odsto žena doživi orga*am svaki peti se*sualni odnos. Znate li kako da prepoznate pravi orga*am?

Većina će se složiti da je glumljenje orga*ma glupost koja ne koristi nikome, jer partner neće ni znati da nije “zadovoljio”, a onaj ko glumi smanjuje šanse da ga sledeći put doživi s istim partnerom.

Dok oko 30 odsto žena nema problema s redovinm doživljavanjem vrhunca, ostalih 70 odsto ga doživljava znatno ređe – otprilike svaki peti se*sualni odnos, s time da postoji čak 15 odsto žena koje otkrivaju da nikad nisu doživele se*sualni vrhunac ili su to doživele tek jednom do dva puta u životu.

Ipak, studije pokazuju da je preko 90 odsto žena u nekom trenutku odglumilo orga*am, najčešće da ne povrede partnera.

To ne zvuči tako neobično ako spomenemo činjenicu da oko 20 odsto muškaraca veruje da su toliko dobri ljubavnici da njihova partnerka ne mora da glumi, odnosno da je nemoguće da je ne zadovolje i da ih slaže.

Simptomi orga*ma

Opšti, jasni znakovi orga*ma su grčenje mišića – najčešće va*inalnih, što uzrokuje osećaj da je “uža dole”. Takođe, mogu se pojaviti i grčevi u nogama. Kod pojačanog intenziteta stimulacije u kojima njen dah postaje kratak, a uzdasi glasniji, nakon postizanja pravog vrhunca ona će zastati, jer će joj trebati barem nekoliko sekundi za oporavak. Velikom broju žena će nakon orga*ma pocrveneti deo grudi iznad d*jki gde je koža tanka zbog navale hormona.

To što glumi ne znači da ne uživa

Iako ona glumi orga*am, to nipošto ne mora da znači da ona ne uživa u se*su. Naime, istraživanja pokazuju da je kod žena najveća aktivnost u centrima za užitak u mozgu za vreme se*sa, odnosno “na putu do orga*ma”, dok neposredno pre samog vrhunca aktivnost naglo pada. S druge strane, kod muškaraca je aktivnost u tim delovima najveća upravo za vreme same ejakulacije.

AUTOR: I.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *