DA TI SE ZGADI ŽIVOT: Ovo je pravi razlog zašto je napustila rijaliti! Fuj! – Regionalne Novine

DA TI SE ZGADI ŽIVOT: Ovo je pravi razlog zašto je napustila rijaliti! Fuj!

Dok u produkciji televizje Pink kažu da je Branka Blek Rouz prekršila jedno od osnovnih pravila života u „Zadruzi”, zbog čega je Veliki šef doneo odluku da je diskvalifikuje, striptizeta tvrdi da je ona sama odlučila da napusti rijaliti.

Naime, Branka je otkrila da je doživela veliku neprijatnost po napuštanju ,,Zadruge”, kao i da je pravi razlog njenog insistiranja da napusti rijaliti svađa sa Saškom Karan i loši higijenski uslovi.

– Moja najveća greška u životu je što sam bila deo ovog rijalitija. Kada sam ušla u ,,Zadrugu” bila sam u ciklusu, niko mi nije doneo tampon da promenim, iako sam tražila. Nismo imali ni toalet-papir.

Jednostavno, nismo imali osnovna sredstva za higijenu. Čak ni sapun nismo imali, posle smo dobili nešto, ali verujte, pod nije obrisan nijednom – ispričala je Branka za „Alo!” iz bolnice, u koju se zaputila da bi prikupila medicinsku dokumentaciju za prijavu policije, jer je, kako tvrdi, napalo obezbeđenje kada je preskočila ogradu „Zadruge”.

– Kada sam došla do kućice u kojoj se nalazi portir i obezbeđenje, oni su me odmah oborili na pod. Zatim je došao neko iz produkcije i tu su mi dali da potpišem neki papir na kojem je pisalo da moram da platim kaznu od 50.000 evra ako želim da napustim rijaliti. To je iznuda. Ja sam to odbila i rekla da ništa neću potpisati dok ne dođu moj advokat i porodica – otkrila je Branka.

Striptizeta je ispričala i da joj produkcija nije vratila lične stvari, kao i da nije dobila medicinsku pomoć kada ju je majmun ugrizao.

 

IZVOR: politika-ekspres.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *