ISPOVEST: Ovo je moja istinita priča… – Regionalne Novine

ISPOVEST: Ovo je moja istinita priča…

Ovo sto ću vam sad napisati je istinita priča. Naime u braku sam više od 15 god. moja supruga izbegava odnose i s*x imamo 1 do 2 puta godišnje. Prošle godine sam u njenom telefonu pronašao poruke u kojima detaljno opisuje s*x sa njenim ljubavnikom i kad sam skupio dovoljno hrabrosti pokazao joj poruke koje sam slikao. Ona mi je sve to priznala kako me je varala skoro celu godinu po hotelskim sobama. Ja sam zbog dece prešao preko svega oprostio joj prevaru al nisam zaboravio, a ona i dalje neće da ima nikakve intimne odnose sa mnom. Ne znam šta da radim.

VIC:

Poslije mnogo godina braka Mujo se žali jaranu Hasi: -Haso jarane, moja Fata me odavno već nervira i rado bi je se riješio, ali ne znam kako…ipak smo dugo zajedno. Haso vrti glavom pa mu kaže: Jarane, barem ti je to lako. Evo ovako ćeš da uradiš i ima Fata da rikne ili da ode od tebe. Zapamti 40 dana svaki dan vodiš ljubav sa Fatom i vidjećeš da će za 40 dana ili da rikne ili da pobjegne od tebe.

Prolaze dani, a Mujo sve iscrpljeniji a Fata se preporodila. Sretoše se stari jarani. Mujo jedva hoda, podupire se štapom. Pita njega Haso:-Iii? Kako je Fata??, je li riknula ili pobjegla??? A Mujo će njemu: -Ma šuti jarane, eno je po kući pjevuši, razvaljanila se a hudnica ne zna da će sutra umrijeti!!!

IZVOR: novostidanas.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *