Najgori horoskop svih vremena: Imate li hrabrosti pročitati šta piše za vaš znak? – Regionalne Novine

Najgori horoskop svih vremena: Imate li hrabrosti pročitati šta piše za vaš znak?

Vjerovatno ste naučili da čitate fine i simpatične stvari o sebi u horoskopu. Uvijek vas opisuju kao izuzetnu, romantičnu i posebnu osobu, ali pogledajte ovaj horoskop u kojem niste baš toliko posebni i neodoljivi.

Ovo je najgori horoskop o vama!

Ovan

Bolesni posesivci koji bi partneru oduzeli potpunu slobodu, a sebi dozvolili harem ljubavnica.

Uglavnom zapinju za neosvojive tvrđave i ne poznaju gubitak dok se kompletno psihički ne unište. Veoma nesređeni u mozgu, skaču na sve i svašta i to mora biti odmah, ne poznaju taktiku, a razboli ih čekanje.

Kada vide da ste imali pravo neće vam priznati, svoje greške ne priznaju. Oni ne vjeruju u horoskop. Nemaju nježnosti, sebični i napadni, ne koriste mozak, ne posjeduju emotivnu inteligenciju, ne prepuštaju se niti prate partnera.

Završe sa kretenom u životu jer je njihov izbor partnera užasan i poslije se obavezno čude kada su varane ili ostavljene. Sve u svemu, treba im veoma mnogo vremena da shvate stvari, ako se to ikada desi.

Bik

Loading..

Samozadovoljne, ćutljive seronje, dosadni k’o klub filatelista. Njihov najveći je psihički problem što nemaju problema. Sve im je super i nemojte ih mučiti sa svojim problemima, jer oni ih nemaju. Njima treba stvoriti problem da bi im život bio zanimljiviji.

Njihov mir je savršen dok se ne pretvori u manično ludilo, kada ih izbacite iz takta, tada se svojim rogovima, noževima i sve što se nađe pri ruci izobličenog lica idu prema vama kao na matadora koji nosi crveno.

Tada se zakopajte sami ili pripremite sjekiru, neće popustiti ni na izvinjenja.

Blizanci

Glavni ogovarači i tračare, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim mjerilima koja se mjenjaju svakih 10-15 minuta. Kažu da je Juda bio blizanac. Ljudi sa naličjem i stotinu lica. Vječiti glumci, narcisi površnog pogleda na život.

Oni ne vjeruju u horoskop. Ako podvučete crtu ispod, vidjećete da ste za njega jako nisko na listi prioriteta.

Uvijek će imati nešto da naprave i biće sa nekim prije nego s vama. Jednostavno, njihova priča nikada ne pije vodu. Istina je da vas vara. Ekstra loša strana toga je da je u pitanju više osoba odjednom. Dobra strana je da i njih tretira isto kao i vas. Imate posla sa osobom koja ne može ostvariti i pružiti kvalitet, pa zato može kvantitet.

Ali to što ne pruža ništa, ne znači da od vas ne očekuje da pružite sve . Ipak, oni su samo jeftini sebični kreteni vješti na riječima i riječi su jedina valuta koju imaju i kojom žele od vas uzeti sve što imate. Ako imate višak vremena koje želite baciti kroz prozor, odmoriti mozak plitkim stvarima bez perspektive ili naći neku koja će vam biti nikakva žena ili muškarac, izvolite.

Rak

Posesivni ludaci, uvrede se ako im ‘dobro jutro’ niste zaželjeli u pravilnoj intonaciji, mjenjaju raspoloženje kako im padne na pamet, a uz emocionalnu potrebu da nekog tlače jako im je važno da se sa strane kurvaju.

Ako ih optužite za laž nadrljali ste, plakaće i kukati godinama. Rak mjenja svoju ličnost iz krajnosti u krajnost. Jednog dana se pretvara u vašeg najgoreg neprijatelja i sadistu, dok je slijedećeg opet ona “stara”, sa blagom amnezijom. Ako želite imati tempiranu bombu pored sebe koja vam redovno eksplodira u facu svakih par dana, samo naprijed. Samo se učlanite u lovačko društvo, jer će vam trebati puška kad – tad.

Lav

Arogantni, uobraženi i naporni podcjenjivači. Lavovi zaista vjeruju da njihovo govno ne smrdi.

Da njihov ulazak u prostoriju prate reflektori i da se u svakoj prostoriji uvek nalazi najmanje jedna osoba koja ih obožava. Istina je da je u pitanju uvijek tačno samo jedna osoba. Ona sama. Dakle, da bi bili sa lavom vi morate naučiti da joj ljubite dupe, da se slažete sa svim sto kaže, da ga obožavate bez razloga.

Djevica

Opsesivno – kompulzivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući robu i kineski porculan. Prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

Loading..

One ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na seks.

Ako je koji znak prostitutka to je ovaj. Neprestane opravdavajuće analize dovešće do vaše umne paralize. Samo robot može biti sabraniji i hladniji od Djevice.

Sa djevicom ste sigurni u jedno, kad – tad će vam zabiti nož u leđa. To će biti promišljeno, analizirano i potvrđeno kao najbolja opcija za nju. Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mjesecima kalkuliše da li je došlo vrijeme da vas eliminiše.

I tek kada bude bila potpuno sigurna, otkriće svoju izdaju. Otkud toliki talenat za podlost i bezosjećajnost? Narcisi koji brinu samo o svome izgledu sa težnjom ka savršenstvu, kako one to lijepo zovu.

To je u stvari plivanje u sopstvenim govnima u kojima je do koljena. Djevica nema strasti, zagrljaja, nježnosti, topline, sve suze koje pusti su tu jer oplakuje sebe.

Da nema te njene neurotične nervoze i žurbe u njoj (zbog sata koji otkucava dok je ona toliko daleko od svog cilja savršenstva) zbog koje pukne i izgubi svoju racionalnost, pomislili bi da imate posla sa androidom. Ali nemojte te njene trenutke gubljenja kontrole da pobrkate sa emocijama.

To je samo refleks, skakanje poklopca na loncu koji se treba osloboditi pritiska jer voda kipi. Čista fizika. Ona je vjerna samo sebi i to isključuje sve ostale ljude

Vaga

Narcisoidni šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, potpuno nestabilni, treba im nedelju dana da se odluče hoće li naručiti Coca – Colu ili Pepsi, toliko su lijeni da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta.

Bezdušni, bez srca, bez krvi. One znaju voljeti samo ako ste finansijski ili položajno istaknuti.

Riječ prijatelj ne postoji, koliko god im se otvorite, nećete dobiti ni približno jednako, jer one samo pažljivo slušaju vas, a svoje karte ne otvaraju.

(Novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *