BOLNE GODINE: Srpski pevač poginuo dan pre ćerkinog rođendana! (FOTO) – Regionalne Novine

BOLNE GODINE: Srpski pevač poginuo dan pre ćerkinog rođendana! (FOTO)

Tragedija koja je zadesila estradu je ostala neprežaljena u srcu Darkove porodice. Darkovi roditelji pričaju da je Maja, Darkova supruga, dugo prikrivala tragediju od ćerke, a tek ju je pretprošle godine odvela na očev grob.

Lara je tada majci rekla:

– Sve sam ja to znala, mama, ali sam imala sreće. Moglo je da se desi da i ti budeš s njim u kolima, i šta bih ja sad radila.

Darkova majka Stana dodaje:

Loading..

– Teško nam je. Ležemo sa tugom i ustajemo s tugom. Da nemamo unučiće, umrli bismo. Samo za njih živimo.

Kompozitor i tekstopisac Bane Opačić ostavio je dirljivu poruku posvećenu preminulom prijatelju.

“Neko je veče nekog juna neke godine. Telefon zvoni u 8 i 5. Ostavljam da odzvoni jer čujemo se svaki dan, nazvaću te za 15 minuta samo da nešto završim.

Loading..

Zovem ali se ne javljaš. Više nikada nisi. Nisam dugo izbrisao tvoj broj iz svog telefona jer to mi je izgledalo kao da treba da te pustim da odeš a nisam bio spreman.

Na kraju te nisam nikada ni pustio, samo sam nastavio dalje bez jednog dela sebe i to je to. Ne nisam nikada ni pustio, samo sam nastavio dalje bez jednog dela sebe i to je to.

Ne pamtim datume, drugi me podsjete na njih. Datumi su mi kao neka opomena i obavezaij, a ljudi koji su tvoji nemaju vreme dolaska u tvoj život ni vrijeme odlaska iz njega.

Nisam neko ko se seća puno stvari valjda zato što nisam neko ko retke stvari zaboravlja. Imali smo naše vreme dobri moj i da je do mene još ne bi prestalo. Al’ nije do mene”, napisao je Opačić na Instagram profilu.

politika-ekspres.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *