Dnevni horoskop za DANAS, za 15. 5. 2018.

Ovan

Osećate se sjajno i imate višak energije. Spremni ste za nove izazove. Bavite se sportom ako imate vremena, bitno je da ne budete pasivni.

Bik

Zabavite se sa prijateljima. Budite staloženi i ne ulazite u rasprave sa kolegama. Potrudite se da napravite planove za danas i da ih se držite.

Blizanci

Loading..

Fokusirajte se na posao, ali se i ubrzajte. Danas nemojte odlagati obaveze. Pod stresom ste.

Rak

Ne nervirajte se zbog problema sa novcem. Platite račune na vreme i štedite više i sve će biti u redu. Budite opušteniji, odmarajte se posle posla.

Lav

Danas ste okrenuti sebi. Nemojte zapostaviti porodicu i prijatelje zbog obaveza koje imate. Moguća je glavobolja.

Devica

Imate dosta posla, ali ne zapostavljate partnera ili porodicu. Pokušajte da pametno iskoristite vreme koje imate. Nemate dovoljno energije za nove obaveze. Pokušajte da ne trošite previše novca.

Vaga

Budite vredni na poslu, jer će se vrlo brzo sve isplatiti. Potrudite se da se zabavite i opustite. Vidite se sa prijateljima, ali ne zapostavljajte partnera i privatni život.

Škorpija

Uživajte sa partnerom, više mu ugađajte danas. Ako ste slobodni, zabavite se koliko možete, nađite način za opuštanje, bilo da je to hobi, gledanje filmova ili neka šetnja, izlazak. Moguća je glavobolja od stresa, zato nađite način da danas malo manje radite.

Strelac

Pozitivniji ste nego inače i želite da uvedete neke novine u posao. Nemojte odustajati, ali ne očekujte ni preveliku podršku drugih ljudi. Moguć je kraći put danas.

Jarac

Danas ste veoma komunikativni. Nemojte se otvarati drugim ljudima, pazite šta kome pričate. Strastveni ste i skloni flertu.

Vodolija

Moguće je kraći put. Ako nemate volje za promenom, provedite više vremena sa porodicom. Izbegavajte rasprave i sukobe danas. Pravite kompromise, tako ćete lakše uspeti da postignete sve što ste zamislili.

Loading..

Ribe

Imate previše obaveza, ali će priliv novca biti odličan. Nemojte previše emocija uključivati u posao. Bolja je saradnja sa ženama danas. Prilično ste napeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *