Chat dana: Ne može da je zadovolji

Da pročitate CHAT idite ispod Bonus vica….

Bonus vic:

Loading..

-Došao Mujo u Srbiju i vidi harmoniku u izlogu , uđe u prodavaonicu i kaže : Oprostite , koliko košta ova harmonika ? -Prodavač : Ne prodajemo Bosancima . -Idući dan Mujo se maskira u Kineza , dođe u prodavaonicu i upita koliko košta harmonika ? -Prodavač kaže : Ne prodajemo Bosancima … -Mujo se iznervira, maskira se u Engleza opet dođe u prodavaonicu i na engleskom upita koliko košta harmonika. -Prodavač : Rekao sam 1000 puta da ne prodajemo Bosancima !! -Mujo : A bratee , kako me uvijek skontaš i zašto ne prodaješ Bosancimaa ?? -Prodavač : Zato što ovo nije harmonika, nego radijator …

CHAT:

Loading..

Bonus vic:

Počasti žena sebe faceliftingom za rođendan i bude sasvim zadovoljna rezultatom. Na putu kući zaustavi se u McDonaldsu, pa kad je naručivala upita čoveka za kasom:
– “Nadam se da Vas ne gnjavim, ali što mislite koliko godina imam?” – “32”,

– “Zapravo, imam 47”, i sva zadovoljna izađe. Dok je na stanici čekala autobus, priupita jednog starca isto pitanje. Starac će:

– “Ja imam 85 godina, pa moj vid nije kao što je nekad bio, a kad sam bio mlađi imao sam način kako tačno pogoditi ženske godine, samo bi u tom slučaju morao zavući
ruku u vaše gaće”. Kako nije bilo nikog uokolo, a znatiželja čini svoje, žena pristane. Stari zavuče ruku u njene gaće, nežno čeprka 2 minuta, zatim izvadi ruku pa reče: – “47.”

Žena uzviknu: – “Pa to je neverojatno. Kako ste pogodili?!” Stari odgovori: – “Bio sam iza Vas u McDonaldsu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *