Blago vama ako ste jedan od njih: Ova 3 znaka su ubedljivo najpametnija u horoskopu – Regionalne Novine

Blago vama ako ste jedan od njih: Ova 3 znaka su ubedljivo najpametnija u horoskopu

Otkrijte da li baš vi spadate među tri najinteligentnija horoskopska znaka:

Blizanci

Još od malih nogu vole da istražuju i ispituju svet oko sebe. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih oblasti, iako su najčešće naklonjeni umetnosti, piše Atma.hr.

Vrlo su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima sa kojima mogu da vode konstruktivne razgovore, a u ljubavi traže inteligentnog partnera s kojim će moći da brbljaju o svemu i svačemu, jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Loading..

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpion. Gotovo da nema stvari u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru.

Oni uvek teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte da manipulišete, jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namere.

Strelac

Loading..

Plahovite i radoznale prirode poput Blizanaca uvek imaju potrebu da znaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju da procene svaku situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima.

Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procene kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i uopšte prirodne nauke su im jača strana. Ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života.

Rešite ovaj japanski test, koji će vas dosvesti do najdubljih i najintimnijih delova vaše ličnosti:

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *