Vic dana: Poenta dedine priče

Hvali se 90-ogodišnji deda svom doktoru kako mu je žena koja je 65 godina mladja od njega, ostala trudna i da će uskoro postati otac.

Doktor potapša dedu po ramenu pa kaže:

– Da ja tebi, deda, ispričam jednu kratku priču….

Bio jedan lovac i jedno jutro ode on u lov na medvede….Kad je naleteo na velikog medveda, on potegne za puškom i tad primeti da je umesto puške poneo kišobran, ali on svejedno uperi kišobran u medveda i nekim čudom kišobran opali i medved ostane na mestu mrtav…!

– To je nemoguće!- prekine ga deda.

– Mora da je tu bio još neko. Sigurno je neko opalio iza njegovih ledja, a da on nije ni znao!

Loading..

– Upravo tako, deda, u tome je poenta priče!

Izvor: KutakNet

Procitajte dodatnu ispovjest:

Loading..

Ispovjest: 10 godina smo pokusavali da dobijemo bebu, svako vece stavljala sam mlaku oblogu na…

10 godina smo pokušavali da dobijemo bebu, svako vece stavljala sam mlaku oblogu na muzeva jaja….

muz je vodio zdravu ishranu, bavio se sportom da bi imao sposobno telo i zdravi spermatozoidi, ali opet ništa.

Na kraju som se odlučili da posvojimo jedn devojčicu. Nakon par godina “borbe” uspeli smo, bilo je sve idilično nepune dve godina nakon toga, a tada smo saznači da naša osvojena ćerka ima urođenu i tešku bolest srca.

Bilo je potrebno jako mnogo novca da se da za operaciju i opet doktori nisu davali 100% sigurnosti da će doživeti 18 godina.

Zbog toga smo ja i moj muž odlučili da tu devojčicu iako smo je zavoleli kao svoju vratimo u sirotište. Evo već 4 godine nakon toga ponovo pokušavamo da osvojimo neku drugu devojčicu, ali bezuspešno.

U međuvremenu je naša devojčica na žalost pre 4 meseca preminula. Iako je bila na “teretu” države nisu skupljena potrebna sredstva za operaciju u Francuskoj :(… Možda da je nismo vraćali i da smo uložili ovu našu ušteđevinu,

MOŽDA bi i ona bila živa a i mi sretni sa njom… neko je mene i muža gadno prokleo, prešli smo 40-e i naša nada i vera da ćemo se ostvariti kao roditelji sve je manja ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *