Horoskopski znak koji važi za najveću zavodnicu

Vi niste onaj koji prati druge, vi pratite vaš sopstveni put. Vi radite stvari na vaš način davajući hejterima pun materijal za ogovaranje. Niste svačija šolja čaja, ali oni koji vas vole, to iskreno rade.

Dok vas neki nazivaju “intenzivnim” ili “teškim”, oni koji se ne osećaju ugroženo od vas, shvatiće da ste strastveni, lojalni i pravi prijatelji. Svakako da se karakteristike znakova ne odražavaju baš na svaku individuu, ali Škorpije su jake ličnosti i eventualno te karakterisitke vremenom ipak dolaze do izražaja.

Dejting sa vama je divlja vožnja: veza sa Škorpijom znači da ćete imati neke od najboljih dana u vašim životima, ali i najgorih. Ali, ti trenuci će vas terati da se uvek vraćate nazad po još, iako može da vas prestravi ukoliko počnete sa njom da se zezate kada je loše volje. Škorpije su kompleksne po prirodi i ne shvataju veze olako. Pokazaće vam ljubav dublju od bilo čega na šta ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete da prihvatite “običnu” ljubavnu vezu.

Poznavaće vas bolje nego što poznajete sami sebe: Škorpije su intuitivne i imaju svoje načine da čitaju ljude, što može biti veoma iritantno, dok ne shvatite koliko je korisno imati nekoga ko može da vas “čita”.

Velike su šanse da dok se budete drali “nemoj da mi govoriš kako se osećam”, shvatite da se upravo osećate kako vam je ona rekla. Ona je sjajna u kontroli, radićete ono što ona želi i misliti da je to vaša ideja.

Ali svetla strana toga je što svoju moć ona neće koristiti u loše svrhe. Ona ima najbolji interes za oboje u svojoj glavi.

Ona govori o stvarima kakve su: Taj pasivno-agresivni sistem “ja sam dobro” koji devojke koriste kada nisu ni najmanje dobro je vrlo iritantna stvar za muškarce. Škorpije se ne opterećuju time.

Loading..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *