Full cenovnik Sandre Meduze: Za 50 e se baš i nećete nauživati, ali ako pljunete 500 – otvoriće vam se novi (Foto) – Regionalne Novine

Full cenovnik Sandre Meduze: Za 50 e se baš i nećete nauživati, ali ako pljunete 500 – otvoriće vam se novi (Foto)

Kontaktirali smo starletu Sandru Pavlović Meduzu i pitali je da li je istina ono što se priča po gradu da postoji cenovnik njenih usluga, i zamislite – odgovor je bio potrdan!

Međutim, ovde naravno nije kraj! Sandra nam je pružila uvid u njen cenovnik i pokazala nam da je ona tvrd pregovarač.

Iako nas kriza sve već godinama udara po ušima, starleta to kao da ne primećuje, već je cene usluga koje pruža digla u nebesa, pa je gora čak i od MMF-a i Svetske banke!

Na naše pitanje šta sve ljudi rade da dođu do nje i kakve joj usluge traže, Sandra daje očekivani odgovor, a to je da joj najviše nude novac za seks.

– Naši nude od 200 do 500 evra, a neki stranci su mi nudili 1.000 i 2.000 evra, ali ja ne pristajem na takve ponude – kaže nepokolebljiva starleta za naš portal.

Ali pošto smo još par puta postavili isto pitanje, nasmejala se, pa nastavila…

– Ja stvarno ne radim to, ali ajde, nek bude 500 evra – kroz smeh je rekla Meduza.

Pa dobro bre Sandra, odluči se, može ili ne može?!

Ali, ovo naravno nije sve…

Sandra ima utvrđene tarife za još mnoge svoje usluge, a mi vam otkrivamo u kom opsegu se kreću cene, pa vi vidite da li vam se to uklapa u budžet…

Loading..

* Napomena: Sve cene su izražene u evrima

U slučaju da bi vam legla jedna njena profi sexy fotka, moraćete da izdvojite 100 evra, ali ako vam je to puno – ne očajavajte.

Sandra nudi mnogo bolju stvar i to za znatno manje pare!

Ne znamo zašto, ali kratki video klipovi sa njom u donjem vešu koštaju tričavih 50 evra! Pa gde ćete manje? Nema džabe ni za babe!

Što se dopisivanja preko poruka tiče, važi ona stara tamte za vamte tj. prevedeno u Sandrin cenovnik “Ko uplati kredit- taj će moći da se dopisuje”, a uslov uz to je svakako da Sandra u tom trenutku ima slobodnog vremena.

S druge strane, ako ste gladni ili žedni, slobodni izvedite Meduzu, ali uz račun iskeširajte i dodatnu stotku!

Još nešto – ako ste planirali da vam Sandrina guza reklamira vaš najnoviji model automobila, može – ali dajte 300 evra na sunce!

E sad za one koji su baš spremni da odreše kesu

Kome se puca 450 evra može da iznajmi Sandru na ceo jedan dan, ali ne ne – neće biti seksa, ali ćete zato 12 sati uživati u pogledu na nju i, naravno, dugim umnim razgovorima koje ćete voditi sa našom Sandrom Meduzom.

Loading..

Pa nek vam je prijatno!

(Espreso.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *