ODLUČIO DA PREKINE ĆUTANJE I OTKRIO SVE DETALJE O ODNOSU SA KIJOM: Darko Lazić potvrdio nagađanja medija! Bio sam sa njom, BILO MI JE LEPO! – Regionalne Novine

ODLUČIO DA PREKINE ĆUTANJE I OTKRIO SVE DETALJE O ODNOSU SA KIJOM: Darko Lazić potvrdio nagađanja medija! Bio sam sa njom, BILO MI JE LEPO!

Kako milionski auditorijum ima priliku da prati rat između još uvek zakonitih supružnika Slobe Radanovića i Kristine Kockar u rijalitiju, već neko vreme se polemiše o tome ko je kome više (ne)veran. Kristina je ušla u “Zadrugu” kao prevarena žena, nakon što ju je suprug varao sa blogerkom Lunom Đogani, a njihovi nerazjašnjeni odnosi potresaju Belu kuću gotovo svakodnevno.

Još pri ulasku Kockareve u rijaliti, u javnosti se šuškalo o njenim romansama sa oženjenim muškarcima, pa su je tako povezivali sa raznim mladićima sa estrade. Nekoliko puta je i sam Sloba svojoj ženi prebacivao za priče koje su dopirale i do njega, a tiču se njenog navodnog švrljanja sa strane.

Svih ovih meseci pod budnim okom bio je i pevač Darko Lazić. Folker se do sada nije oglašavao po tom pitanju, ali je konačno rešio da progovori i otkrije istinu.

Loading..

Kako stvari stoje, Kristina ipak nije varala Slobu sa Darkom s obzirom na to da je zadrugara upoznala kasnije. Naime, stjuardesa i Pinkova zvezda romansu su počeli pre pet i po godina, dok je folk pevač tada uveliko bio zvezda. On je, naime, još 2009. postao pobednik “Zvezda Granda”.
Podsetimo, iznošenje prljavog veša koštalo je stjuardesu druženja sa nekim zadrugarima, jer su je pojedini učesnici otvoreno napadali zbog informacija da je svoj krevet delila sa drugim muškarcima.

Loading..

– Ja znam da si pored Slobe i Struke bila sa još jednim pevačem, sa Darkom Lazićem! Imala si vezu sa oženjenim doktorom ovde u Beogradu! Vi odlično znate da je sve što ovde govorim suva istina – opominjao ju je Milan Milošević tokom jedne svađe.

izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *