Djevojčica (15) iz škole u Prijedoru ostala trudna. Otac je, ni manje ni više, nego… – Regionalne Novine

Djevojčica (15) iz škole u Prijedoru ostala trudna. Otac je, ni manje ni više, nego…

Maloljetna učenica Srednje ugostiteljsko-ekonomske škole iz Prijedora, koja je, navodno, trudna pobjegla s osuđenim pedofilom, vratila se kući.
Učenica pohađa prvi razred Srednje ugostiteljsko-ekonomske škole.

Nakon što je objavljeno da je policiji prijavljeno da je ova učenica (15) pobjegla s punoljetnim mladićem, ona je vraćena kući. Međutim, šta se konkretno dešavalo u ovom slučaju, nije se moglo doznati jer su nadležne institucije šutjele.

Direktor Centa za socijalni rad Prijedor Milena Miodragović nije odgovarala na pozive, ali su iz službi ove ustanove tražili pitanje o slučaju s pedofilom. Na postavljena pitanja da li su upoznati s ovim slučajem i da li su nešto poduzimali, kratko su odgovorili da ne mogu iznositi informacije o konkretnom slučaju.

Iz Policijske uprave Prijedor su samo poručili da njhovi službenici postupaju u skladu sa upustvima tužioca.

Međutim, prema informacijama do kojih je došao EuroBlic ova učenica koja pohađa prvi razred srednje Ugostiteljsko-ekonomske škole, nakon što je doznala da je trudna prošle subote pobjegla je od kuće. Da je nema u školi potvrdila je i direktorica škole Valentina Sovilj. Ona je ispričala da joj je jedan od roditelja u srijedu rekao
da je ta učenica, navodno trudna.

– Tu vijest ja zaista ne mogu potvrditi, to možda znaju u policiji. U ponedjeljak je dolazio otac jedne djevojčice i tražio da je ispiše, ali mu je profesor savjetovao da prvo njen nestanak prijavi policiji, što je on onda i uradio – objasnila je Sovilj.

Ona je dodala da su je u međuvremenu pozvali iz Policijske stanice Kozarac da provjere da li je to dijete došlo na nastavu, ali navode da je utvrđeno da nje nema.

Navodi da je prije par dana školski psiholog razgovarao s ovom djevojčicom jer je imala veliki broj izostanaka.

Loading..

Tada je otac doznao da iz škole bježi kako bi se viđala sa muškarcem i obavijestio je policiju o tome.

Mladić koji je pobjegao s maloljetnicom u maju ove godine osuđen je uslovno na godinu dana zatvora zbog krivičnog djela polno nasilje nad detetom. Osuđen je zbog toga što je prošle godine u devastiranoj kući u selu Sivci kod Prijedora imao sek*ualni odnos sa djetetom.

Navodi da je prije par dana školski psiholog razgovarao s ovom djevojčicom jer je imala veliki broj izostanaka. Tada je otac doznao da iz škole bježi kako bi se viđala sa muškarcem i obavijestio je policiju o tome.

Mladić koji je pobjegao s maloljetnicom u maju ove godine osuđen je uslovno na godinu dana zatvora zbog krivičnog djela polno nasilje nad detetom. Osuđen je zbog toga što je prošle godine u devastiranoj kući u selu Sivci kod Prijedora imao sek*ualni odnos sa djetetom.

Loading..

IZVOR: regionalnevesti.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *