Na Karleušin predlog: Menja li Dara Lukasa u Zvezdama Granda? – Regionalne Novine

Na Karleušin predlog: Menja li Dara Lukasa u Zvezdama Granda?

Budućnost popularnog takmičenja je i dalje pod znakom pitanja

Loading..

O budućnosti Zvezda Granda se već mesecima spekuliše u medijima. Zbog svađe Ace Lukasa i Jelene Karleuše, pevačevo mesto u žiriju se dovodi u pitenje, naročito jer je dobio i primamljivu ponudu od Pinka. A u slučaju da pređe na ružičastu televiziju, gde bi bio deo rijaliti programa Zadruga 2, na njegovo mesto će doći Dara Bubamara i to na predlog Jelene Karleuše.
Kako prenose domaći mediji, zvanična odluka će biti doneta u ponedeljak 3. septembra za kada je zakazan sastanak tima. Ovu informaciju je na neki način potvrdio i izvor blizak Dari.

Loading..

‘’Dara se baš potrudla da dotera liniju i zbog nove pesme, koju će izbaciti sa svojom drugaricom Jelenom Karleušom, ali i zbog mogućeg ulaska u žiri Zvezda Granda. Nije tajna da je Karleuša u strašnom ratu sa Acom Lukasom i da ne želi da oboje sede u žiriju. Kako će se to rešiti, saznaćemo tek 3. septembra, kada će Saša Popović održati sastanak sa svim članovima ekipe. Tada će se konačno znati da li Lukas zaista odlazi iz Granda i ide na Pink, gde će u Zadruzi 2 praviti muzičko takmičenje. Ako se to desi, Dara uskače na njegovo mesto. Karleuša se tome unapred raduje’’, rekao je izvor za novi broj magazina Svet.

Izvor: tracara.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *