Isplivala frapantna istina Ivan saznao da nije otac Miljaninog deteta već on! Marinkovićeva reakcija je najjača! (video) – Regionalne Novine

Isplivala frapantna istina Ivan saznao da nije otac Miljaninog deteta već on! Marinkovićeva reakcija je najjača! (video)

Zanemećete!

Miljana Kulić i Ivan Marinković ne prestaju da šokiraju javnost!

Loading..

Od kako su saznali da je Miljana trudna Ivan je tvrdio da će tražiti DNK kada se beba rodi. Međutim, kada se sin Željko rodio sve je došlo u red. Ivan je išao u bolnicu da vidi Miljanu i bebu i imali su lep odnos. Ali ne zadugo!

Kao što se i očekivalo, vrlo brzo su se posvađali. Miljana je pravila zabavu povodom rođenja sina na kojoj se Ivan nije pojavio.

Kako tvrdi, oni su tada već bili u lošijim odnosima a i nije hteo da ga Miljana sramoti pošto je svima pokazivala papir da je dete prijavila, dala mu svoje prezime ali za oca je napisala da je nepoznat.
Ivan MarinkovićIvan Marinković, Foto: Printscreen

Loading..

Međutim, u medijima se pojavila informacija da Miljana tvrdi da Ivan nije otac njene bebe nego Gastoz, što nije prvi put da kaže.

Ivanu su pustili taj naslov a njegov komentar je sve iznenadio.

“Eto, znao sam. Ona je meni u jednom trenutku napisala “Treba da znaš da je dete Gastozovo”. Imam u telefonu dokaz, poruku i sve”, rekao je Ivan dok su ostali učesnici bili u šoku.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Šta je prava istina i dalje je nepoznato.

IZVOR: alo/R.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *