POSLE PET MINUTA ME JE PITAO DA PIŠK*M NA NJEGA! Žene podelile HOROR ISKUSTVA koje su doživele na prvim sastancima – Regionalne Novine

POSLE PET MINUTA ME JE PITAO DA PIŠK*M NA NJEGA! Žene podelile HOROR ISKUSTVA koje su doživele na prvim sastancima

“Na prvom sastanku me je odveo kući gde smo skuvali i pojeli večeru s njegovim roditeljima.”

Žene širom sveta na Tviteru su podelile najgora iskustva koja su doživele na prvim sastancima.

Našlo se tu svega, od večere s roditeljima i druženja u crkvi do frajera koji je priznao da je oženjen, ali i napomenuo da mu je žena fleksibilna.

– Ušli smo u bar, seli za sto, rekao mi je da ide u toalet i nikad se više nije vratio.

Loading..

– Proveo je celo veče pričajući mi o svojim bivšim devojkama i kukao kako je nakon svakog raskida morao da se preseli natrag kući. Nakon toga me pitao koliki mi je stan.

– Na kafi mi je rekao da je oženjen, ali da je njegova žena fleksibilna. Nije bilo drugog sastanka.

– Bio je profesionalni sportista koji mi je neprestano davao do znanja kako je bitan. Na putu u restoran mi je rekao: ‘Imam 90 posto šanse da spavam s tobom večeras.’ Čini se da je podcenio onih 10 posto koji su se odnosili na ono šta ja imam za reći.

– Na prvom sastanku me je odveo kući gde smo skuvali i pojeli večeru s njegovim roditeljima.

– Našli smo se u nedjelju ujutro. Trebali smo zajedno doručkovati, ali na kraju smo završili u konferencijskoj dvorani gde se okupljala njegova crkvena grupa. Morala sam sedeti na dva sata crkvene službe.

Loading..

– Upoznali smo se u Starbaksu. Nakon otprilike pet minuta pozvao me da odemo kod njega i da se pop*škim po njemu. Počela sam da se smejem, a on se uvredio i otišao. Nisam osoba koja bi nekog posramljivala, ali pre toga se u razgovoru nije spominjalo ništa vezano za se*s.

 

IZVOR:  (Espreso.rs/Index.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *