Mia Borisavljević otkrila šta je radila nakon poroda zbog zdravlja djeteta: većina žena u Srbiji ovo ne radi – Regionalne Novine

Mia Borisavljević otkrila šta je radila nakon poroda zbog zdravlja djeteta: većina žena u Srbiji ovo ne radi

Mia Borisavljević je ove godine donijela na svijet kćerkicu Emu, a da bi joj obezbjedila zdravu budućnost, pjevačica se konsultovala sa svojim emotivnim partnerom Bojanom Grujićem oko očuvanja matičnih ćelija, što bi trebalo da čine svi roditelji koji su u mogućnosti.

” Na ideju da sačuvam matične ćelije došla sam još u trudnoći, na jednom od redovnih pregleda. Kako sam pohađala  školu za buduće mame, tamo sam saznala sve o funkciji matičnih ćelija koje imaju u životu djeteta. Moj partner Bojan je bio oduševljen idejom da našoj ćerki obezbjedimo preduslove za zdrav i kvalitetan život. Dogovorili smo se samo u dvije riječi – ispričala je Mia.

” Stalna briga za budućnost djeteta je presudila da donesem takvu odluku. Danas sve u životu planiramo,o svemu vodimo računa, samo ne o zdravlju . Čuvanjem matičnih ćelija stvaramo dobre predispozicije za izliječenje od bolesti ne samo svoje djece nego  i uže familije. Naime  više nije samo moje zdravlje u pitanju “- nastavila je priču Borisavljevićeva, objašnjavajući za kraj kako izgleda sama procedura čuvanja matičnih ćelija.

Loading..

 

Loading..

Izvor: viralnodanas.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *