Voditeljica izgubila novčanik : Na vratima su se pojavila dva momka a kada je otvorila nije vjerovala šta vidi

Vjerovatno svaki dan najviše čitate crnu  hroniku i druga loša dešavanja pa ste počeli gubiti nadu da postoji  nešto  odbro . Ovo je još jedan dokaza da posje ljudi sa dobrim srcem koji su spremni pomoći bez očekivanja da ćete im uzvratiti.  Dva potpuna stranca su iznenadila voditeljicu koja je javno objavila da je izgubila svoj novčanik .

Loading..

Voditeljka Vesna Milanović doživjela je pravu neprijatnost kada je došla kući  i  vidjela da je zaboravila  svoj novčanik. Odma  se obratila pratiocima na društvenim mrežama.Ona je saopštila da  je zaboravila novčanik na klupi i da joj se javi ko ga pronađe. Međutim imala je veomamalo ande da će to neko učiniti . Ipak imala je prijatno iznenađenje, kada su joj na vrata došla dva mladića i sve su joj vratili nisu uzeli ni marke .

Loading..

“Prije pet minuta mi dva divna mlada bića dolaze na vrata stana gdje  živim i vraćaju mi novčanik zaboravljen na klupi ispred zgrade .  Nisam ni primjetila da nešto fali. Unutra su apsolutno sve kartice, dokumenti, novac… Nisu htjeli da se slikamo, jer nisu htjeli da im se javno zahvalim”, napisala je ona.

 

Izvor: viralnodanas.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *