(EKSKLUZIVNI SNIMAK) TRENUTAK KAD MANIJAK IZ TRAMVAJA UPADA U PEKARU: On joj je prišao, a ona uzima telefon (VIDEO) – Regionalne Novine

(EKSKLUZIVNI SNIMAK) TRENUTAK KAD MANIJAK IZ TRAMVAJA UPADA U PEKARU: On joj je prišao, a ona uzima telefon (VIDEO)

Nakon užasnog snimka na kom se vidi da manijak napada devojčicu (15), policija je eskspresno reagovala i uhapsila I.M. (1981).

Podsećamo, juče se pojavio uznemirujući video na kom se jasno vidi kako muškarac prilazi maloletnici u tramvaju i počinje da je grli. Uplašena devojčica pokušavala je da ga odgurne od sebe, a on je postajao sve navalentniji dok su ostali putnici nemo posmatrali napad.

Loading..

I. M. je sinoć ušao u pekaru “Kod buraza” u Krnjači, a ubrzo nakon toga je uhapšen.

Ekipa našeg portala razgovarala je sa vlasnicima pekare, koji su nam ispričali da je I.M. ušao u pekaru oko 22.42 časova i pitao radnicu “da li će pozvati policiju ako uzme burek”. Žena je odgovorila da će zvati vlasnike da oni to reše, nakon čega je I.M. ušao iza pulta, uzeo burek i stavio u kesu, što se vidi na snimku sa sigurnosnih kamera, a zatim išetao iz radnje.

foto: Stefan Kojić

Hrabra radnica M. J. pozvala je vlansike  dok je manijak još bio u lokalu i ispričala im šta se dogodilo. Oni su ubrzo stigli, našli muškarca i pozvali policiju.

Posle kratkog vremena patrola ga je uhvatila nedaleko od pekare, legitimisala i privela i tom prilikom je utvrđeno da se radi o muškarcu koji je napao devojčicu (15) u tramvaju.

Espreso je eksluzivno došao u posed video snimka sa nadzorne kamere na kom se vidi trenutak kada I.M. ulazi u pekaru, a nakon rasprave sa radnicom ulazi iza pulta, uzima burek i odlazi.

Loading..

Pogledajte video:

Inače, kako kažu radnice pekare, on je poslednjih nekoliko dana u Krnjači, te se pretpostavlja da živi u blizini. Kako su nam ispričale I. M. je i prethodne večeri bio u ovoj pekari da kupi burek. Juče se tokom celog dana šetao tuda, divljao je i vikao na autobuskoj stanici na kojoj je polomio stakla, a koja se nalazi bukvalno ispred pekare.

 

Izvor: espreso.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *