Njen izgled gadio se svima. No, danas izgleda kao boginja za kojom lude muskarci !

Laura Perez se prvi put pojavila na televiziji,tada je imala 270 kila. Zbog njene ogromne tjelesne tezine bila je u potpunosti ovisna od suprugove pomoći – od pomjeranja u invalidskim kolicima pa do intimne higijene, prenosi”Blic”.

Redovno je uz sebe imala bocu kiseonika da bi uopće mogla disati. A onda se prijavila za emisiju “My 600-lb life”. Tada je njen suprug Džoi istakao da mu smeta činjenica da sve mora da radi za nju.

Međutim, kako su kilogrami krenuli da se tope, a Laura postajala sve samostalnija, Džoiju je počelo da smeta to što se odjednom osjetio kao višak.

Loading..

Na pocetku dijete, Laura je izgubila fantastičnih 136 kilograma. Ali, ni tada nije htjela prestati sa dijetom , i kilogrami su odlazili jedan za drugim.

Ono što je uslijedilo kao iznenađenje jeste činjenica da je njen brak počeo da se raspada nakon što je smršala.

Džoi nije želio da se Laura zaposli i počne da zarađuje, a gledaoci su primjetili i da postaje sve nesigurniji. Iako nisu zvanično potvrdili razvod, na njenoj Facebook stranici više nema slika s mužem, što se može shvatiti kao signal da su se razišli.

Loading..

I tako se desio pravi fenomen – muž je ostavio nakon što je drastično smršala i još važnije, konačno postala samostalna, što prilično govori o njegovoj nesigurnosti. Laura danas radi, izgleda fenomenalno i sudeći po njenim slikama, sretnija je nego ikad.

Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *