ŠEŠELJ OTKRIO POZADINU PROTESTA U BANJALUCI, A ONDA SPOMENUO DAVORA: “Svi Srbi ovo moraju znati”

Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, gostujući na jutarnjem programu televizije “Hepi”, dao je šokantan intervju i prozvao Davora Dragičevića, kao i ljude koji protestuju u Banjaluci.

Naime, on je kazao kako tajne službe koriste “jednu veoma neprijatnu situaciju” u kojoj je mladić st*adao i žele Srbiju da uvuku u sve to, navodeći da je neko u tužilaštvu “zabrljao”.

– Tužilaštvo u Banjaluci je pod kontrolom zapadnih ambasada i to ljudi u Srbiji ne znaju – rekao je Šešelj.

On je dodao i kako je Davor veoma inteligentan, ali i da je odavno instrumentalizovan od stranaca i dobija pare od njih.

Loading..

– Mi vidimo po političkim parolama koje neprekidno lansira da je njegov cilj da se uništi Republika Srpska. Možda on i zna istinu ali šta njega briga za istinu – kaže lider radikala.

Na konstataciju Milomira Marića da je ideja međunarodne zajednice da se nađe po jedan muslimanski i hrvatski sin i otac i da se uz slučaj Dragičević obnovi unitarna Bosna i Hercegovina, Šešelj kaže:

– Hrvati su prvo prevareni u Vašingtonskom sporazumu, pa u Dejtonskom sporazumu, evo sad im muslimani biraju člana predsjedništva. Pa ne mogu Hrvati dozvoliti da opet budu prevareni – kazao je ratni zlo*inac Vojislav Šešelj.

Loading..

novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *