Svi su mi govorili da NEMA ŠANSE DA ZATRUDNIM: Počele su jutarnje mučnine i USKORO SE DESILA STVAR ZBOG KOJE ME MRZI CIJELI GRAD – Regionalne Novine

Svi su mi govorili da NEMA ŠANSE DA ZATRUDNIM: Počele su jutarnje mučnine i USKORO SE DESILA STVAR ZBOG KOJE ME MRZI CIJELI GRAD

Vajli Simpson (28) iz Teksasa rođen je kao djevojčica koja je nosila ime.

Međutim, on je oduvijek znao kako je zapravo muško.

Kada je imao 21. godinu započeo je vezu sa Stivenom Getom (28) koji mu je danas vjerenik.

1

Iako Vajli i Stiven nikad nisu planirali dijete, 2018. godine dobili su sina Rovana koji je na sijvet došao carskim rezom. Nedavno je Rovan napunio šest mjeseci i Vajli je riješio da svoju priču o trudnoći sada podijeli sa svijetom.

– Počeo sam da uzimam testosteron 2012. godine.

Loading..

Svi ljekari su mi govorili da nema teorije da zatrudnim i potpuno smo vjerovali u to. Ispostavilo se da mogu da zatrudnim, i upravo se to desilo. Stiven i ja nismo ni planirali djecu, ali riješili smo da zadržimo dijete. Sada mi je drago što smo to odlučili, ali definitivno nikad ne bih ponovo prošao kroz to. Cijela trudnoća bila je naporna i teška, posebno za moju psihu.

1

– Ne možete ni da zamislite stigmu koja okružuje trudnog muškarca. Uz sve to, bilo mi je i emotivno veoma teško jer, nakon tolikog truda i operacija kako bih postao muškarac, opet sam imao ogromni podsjetnik da sam i dalje dijelom žena. Naravno, sada kada imamo Rovana, znam da je sve bilo vrijedno toga, ali nikad više ne bih prolazio kroz to. I na kraju, kada sam se porodio, mogao sam ponovo da se vratim na hormonsku terapiju pa je sve sasvim u redu – kazao je on.

Loading..

2

Izvor (novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *