NIŠLIJA, OTAC TROJE DJECE, PRONAŠAO TORBICU PUNU PARA, A ONDA ŠOK: “Oblio me neki znoj, nikad nisam vidio toliko novca na jednom mjestu” – Regionalne Novine

NIŠLIJA, OTAC TROJE DJECE, PRONAŠAO TORBICU PUNU PARA, A ONDA ŠOK: “Oblio me neki znoj, nikad nisam vidio toliko novca na jednom mjestu”

Aleksandar Miladinović, radnik niške “Elektrodistribucije” danas je na Bulevaru Zorana Đinđića  izbezumljenoj ženi vratio torbicu od nekoliko desetina hiljada eura, a kao nagradu nije dobio ni euro.

– Tokom pauze izašao sam do svojih kola da ostavim nešto. I na kolima koja su bila na obližnjem parkingu vidim stoji crna torbica. Pogledam u nju, a ona puna sa štosovima eura i to sve u apoenima od 500 eura. Kad’ me oblio neki znoj, neka neprijatnost. Nikad toliko para nisam vidio na jednom mjestu. Ne mogu da tvrdim, ali sad kad’ sam se smirio, mislim da je bilo pedesetak hiljada eura – priča Miladinović za “Kurir” i kaže kako je u jednom trenutku zazvonio telefon koji je bio u drugoj pregradi.

1

Loading..

Foto: Kurir.rs

Loading..

– Javim se ja, a ženski glas preklinje da joj vratim novac i pita gdje se nalazim. Kažem joj ja, misleći da ću duže da je čekam. Ma kakvi, nije prošlo nekoliko trenutaka kada je došla, rekla mi ime i počela je da me grli, ljubi… Objasnila je da je to novac od nasljedstva koji bi trebalo da se dijeli na nekoliko dijelova. Valjda od nekog prodatog stana, kuće, ne znam. Da sam joj, kako je rekla, spasio život. Okrenula se i otišla, a ja sam ostao šokiran – objašnjava Aleksandar i dodaje:

– Ne kažem da mi ovom trenutku ne bi pomoglo, ali ne. Ne, nisam uzeo, imam troje male djece i Boga se jedino bojim. Posle svega razmišljam se o toj ženi koja nema više od 50 godina. Mislim da joj se srušio život kada je uvidjela da je ostala bez one torbice pa ako sam uradio dobro djelo, neka onaj odozgo nagradi – priča Miladinović.

Izvor (Novi.ba/Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *