NIJE VIŠE MOGAO DA ŠUTI, ZORAN MARJANOVIĆ SVE PRIZNAO: Ovo Sam Do Sada Krio!

Život ću posvetiti traženju zlikovca koji nas je zavio u crno i on neće pobjeći! Čak i ako nije među živima, pronaći ću mu grob, kaže suprug nekadasnje pjevačice.

e46

Moje dijete raste bez majke zbog nečijih bolesnih poriva. Naravno da ću cijeli život posvetiti traženju coveka koji nas je zavio u crno i neće pobjeći, to garantujem glavom.

Marjanović, koji je ujedno i osumnjičeni za ubistv0 supruge, ni dan danas ne može da shvati šta se tačno dogodilo kobnog aprila 2016. godine na nasipu. Ipak, u jedno je siguran, ubica će kad tad biti priveden pravdi!

zoran

– Kažu da čovjek vremenom navikne na bol i prihvati život sa tim, ali rana u duši ne zarasta nikad. Pogotovo kada izgubiš voljenu osobu na ovakav način. Evo, danas je tačno tri godine od Jeleninog ubistva, a nema ni dana ni noći, a da se ja ne zapitam ko je njoj mogao na takav način da naudi i zbog čega!? Jeca je bila žena koja se nikada ni sa kim nije svađala. Daće Bog da bude uhapšen! Tek tamo ga čekaju muke! Ne žurim ja nigde, zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju, čvrsto vjerujem da će se objelodaniti istina o ubistvu. Čak iako monstrum možda više nije među živima, pronaći ću gdje mu je grob – kaže Marjanović.

– Ako je živ, naći će ga policija prije ili kasnije, u to ne sumnjam. Svakako, bilo bi dobro da ga oni nađu prije mene, jer ako ga ja nađem, to se ne bi dobro završilo – kaže Zoran.

Suprug ubijene pjevačice kaže da se ne plaši suđenja i ako tužilaštvo ponovo odluči da podigne optužnicu protiv njega, jer je kako tvrdi, nevin.

er
e46

Čaršijske priče
Marjanović otkriva da nikada nije posumnjao da ga supruga vara, niti u njenu ljubav, iako su mnogi pokušavali to da urade.

Loading..

– Rijetko se čovjeku desi takva ljubav, kao što je Jecina i moja, puna povjerenja, poštovanja i pažnje. Jednostavno, mi smo se razumjeli pogledom. Da je meni moja Jeca živa, mi bismo starost dočekali zajedno. Sve druge čaršijske priče koje pričaju zli i ljubomorni jezici nisu tačne – kaže Marjanović.

Loading..

On dodaje i da o tome kolika je njegova ljubav sa Jelenom govori i to što su planirali proširenje porodice.

– Planirali smo još jedno dijete, ali smo u tome nažalost spriječeni. Jeca i ja smo voljeli život, voljeli smo druge ljude i bili smo srećni kada su se drugi radovali – kaže Marjanović, prenosi Novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *