Ovako danas izgledaju Boba i Marija iz Ludih godina! Nju biste i nekako prepoznali, a njega nikad! – Regionalne Novine

Ovako danas izgledaju Boba i Marija iz Ludih godina! Nju biste i nekako prepoznali, a njega nikad!

Ljubav koja je obeležila Jugoslaviju! Glumica koja je igrala lik Marije i danas pleni izgledom, ali zato ste pored Bobe komotno mogli da prođete na ulici i da ga ne prepoznate!

Gotovo da ne postoji osoba koja je odrasla u nekoj zemalja bivše SFRJ koja nije gledala filmove o mladom paru koji se bori za svoju ljubav uprkos brojnim preprekama,piše magazin Story.

Sigurno ste upamtili osmehe Marije i Bobe, nezaboravnih likova jugoslovenske kinematografije.

Foto: Printscreen/Youtube/Spindle021

Ulogu Marije igrala je Rialda Kadrić, koja je neočekivano dobila ovu rolu umesto Sonje Savić. Mlada glumica se, međutim, odrekla mogućih uspeha i glumačke karijere, pa se devedesetih godina prošlog veka preselila u London, gde je izvesno vreme radila kao voditelj “Glasa Amerike”.

Loading..

Foto: Facebook/Rialda kadric Marija iz ludih godina

Ovako ona izgleda danas.

Loading..
Loading..

Foto: Printscreen/Youtube/Spindle021

Vladimir Petrović, glumac koji je igrao lik Bobe, rođeni je Beograđanin i danas živi u srpskoj prestonici. Ima dvoje dece i bavi se marketingom, a jednom prilikom je izjavio da upravo zbog “Ludih godina” nije upisao glumu: ugovorom je bio vezan za ove filmove, a u to vreme studenti glume nisu smeli javno da igraju.

Foto: Story

Iako je igrao jedan od najprepoznativijih likova našeg filma, toliko se promenio da ga ljudi danas uglavnom ne prepoznaju – sve dok mu ne čuju glas.

IZVOR: (A. Đ. / Story.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *