Ove namirnice su najveći uzrok nadutosti : Izbacite ih iz vaše ishrane odmah! – Regionalne Novine

Ove namirnice su najveći uzrok nadutosti : Izbacite ih iz vaše ishrane odmah!

Mnoge osobe često osjećaju nadutost, ane znaju da to uzrokuju određene namirnice koje su unijeli u svoj organizam. Ako unosite baš velike količine mliječnih proizvoda, moguće je da ćete biti naduti, te naravno i ako se prejedete.

Loading..

Brokule također mogu izavati nadustost. Pivo također uzrokuje nadustost. Osim toga bombone i žvake loše djeluju na probavni sistem, a uzrokuju i nadutost. Također,gazirana pića štetno djeluju na probavni sistem. ali i cjelokupno zdravlje. Puni su umjetnih zaslađivača i boja.Loading..

Loading..

Osim toga puni su štetnih materija koje su često i kjanccerigene. Npr. aspartam(E951) se nalazi u svim žvakama, a povezan je sa nastankom moždanih oboljenja, srčanih oboljenja, napada epilepsije i nastankom raka. Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima. Hvala!

Loading..

Dodatnki kutak zabave:

Bonus vic: Dva grobara, posle napornog dana, sede uz pivo. Kaže jedan drugom: Uf, danas smo sahranjivali jednog od 150 kila, izmori nas…Drugi odgovara: Ma nije to ništa, mi danas sahranjivali nečiju taštu, narod je toliko aplaudirao da smo je tri puta vadili na bis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *