Sve zbog fotografije: Suprugu je upozorio na opasnost, ali bilo je KASNO!

Desi se svakom poneka nezgoda, ali djeluje da je u posljednje vrijeme sve više nemilih scena samo zbog savršenog selfija. Rozanjela de Silva osmjelila se nedavno da pozira na prelijepoj stijeni dok se u pozadini ocrtavala pučina okeana.

Loading..

Rozanjela nije bila svjesna da njen muž sve vrijeme snima kamerom dok se ona tako lijepa u bijeloj haljini, duge plave kose, namještala za idealnu fotografiju. A kada je suprug vidio da njegovoj ženi s leđa nailazi ogroman talas, počeo je da viče na sav glas, piše “Žena“…

Trudio se da upozori svoju suprugu koja nije ni slutila šta će se desiti kroz nekoliko sekundi. Međutim, uzalud su bile njegove opomene. Bilo je kasno i sve se raspršilo u trenu kada ju je talas poklopio.

Ništa od savršene uspomene?

Primjer ove žene nam je pokazao da ne mora da se “radi baš sve” kako bi se dobila savršena slika.

I treba znati da one idealne fotografije, pa čak i najbolje, često nastanu sasvim spontano. Bez ikakvog plana. Jednu takvu lekciju je zvijezda ove anegdote sigurno naučila nakon ovog peha.

Sve u svemu, dobro je što je ona prošla bez povreda, ali neuspjela priča o poziranju u stilu Male sirene sigurno će se prepričavati u porodici. Možemo samo da zamislio kako je naredni put pozirala. Sigurno je bila daleko obazrivija!Loading..

Loading..

Pogledajte kako je izgledalo njeno neuspjelo poziranje:

Loading..

IZVOR: zena.blic.rs/ haber.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *