USPORAVA STARENJE, LEČI SRCE, ČISTI PLUĆA…Zapalite lovorov list i sačekajte 10 sekundi! – Regionalne Novine

USPORAVA STARENJE, LEČI SRCE, ČISTI PLUĆA…Zapalite lovorov list i sačekajte 10 sekundi!

Lovorov list može biti veoma koristan za vaše zdravlje.

Loading..

Lovorov list domaćice uglavnom ubacuju u lonac da bi dali aromu jelu. Međutim, on može biti mnogo korisniji ukoliko ga zapalite.

Naime, lovorov list je veoma koristan za naše zdravlje. Kažu da umiruje i popravlja raspoloženje, leči prehladu i usporava starenje…

Stručnjaci kažu da lovorov list možete koristiti kao biste se rešili brojnih tegoba.

Umorni ste, razbudite se

Ukoliko osetite da ste preumorni i da nemate više snage, zapalite nekoliko listića lovorovog lista i udišite dim koji je u prostoriji. Lovorov list će delovati umirujuće na vaše telo i psihu, a ujedno će vas i razbuditi.

Kad srce lupa, lovorov list je spas

Ukoliko se osećate uznemireno i puls vam je ubrzan obavezno zapalite lovorov list i koristite ga što više kada kuvate. Naime, lovorov list jača srce i eliminiše loš holesterol iz tela.

Leči upalu zglobova

Ukoliko vas muče bolovi u zglobovima, mažite ulje od lovorovog lišća na bolno mesto

Odličan je za probavu

Loading..

Lovorov list je odličan za vaš stomak. Ukoliko ga redovno stavljate u hranu ne bi trebalo da imate problema sa probavom. Međutim, ukoliko vas želudac i dalje muči, nakon obroka utrljajte malo lovorovog ulja i na stomak. Bolovi bi trebalo brzo da nestanu.

Čisti plućaLoading..

Loading..

Lovorov list čisti disajne puteve, tako da vam može dosta pomoći kod prehlade. Sve što treba da uradite jeste da u ključalu vodu stavite par listića lovorovog lista, a potom da se inhalirate.

IZVOR:  (Espreso.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *