Viki pokazala svog sina, nije mogao da hoda, sad je izasao u javnost sa njom

Pjevačica Viki Miljković je prije dvije godine bodrila srpsku tenisku reprezentaciju koja je igrala mečeve Davis kupa protiv ekipe Španije.

Članica žirija Zvezda Granda tenisere bodrila je u društvu supruga Dragana Taškovića Tašketa i devetogodišnjeg sina Andreja.

Loading..

Viki ne dijeli često porodične fotografije na društvenim mrežama ali je, kako je u pitanju bila posebna prilika, svojim fanovima pokazala kako njen sin izgleda.

Loading..

Podsjetimo, pjevačica je dugo u harmoničnom braku sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom, a sa njim ima sina Andreja. Pjevačica je objasnila zahvaljujući čemu njih dvoje imaju skladan odnos, bez trzavica i s kandala.

– Svaki dan je meni nešto novo i svaki dan je drugačiji jer se nas dvoje trudimo da jedno drugo zabavimo i svaki dan priredimo nešto novo i nama nikad nije dosadno. To i jeste na neki način recept za uspjeh. Poznajemo jako dobro jedno drugog i uvijek se trudimo da učinimo da nama bude lijepo, interesantno i drugačije – rekla je Viki u emisiji “Premijera”.Loading..

Njihov sin, koji je sa mamom došao na snimanje novog spota, otkrio je da mu mama nije stroga, ali da ipak umije i da ga kažnjava:

Loading..

– Mene mama kažnjava tako što kaže “Ne smiješ da se igraš sa prijateljima mjesec dana” ili “Ne smiješ sada da gledaš televizor”, ali retko imam kazne. Samo imam kaznu, pošto idem u njemačku školu, pošto je tamo najbolja ocjena jedinica, pa ako dobijem možda trojku, onda dobijem kaznu, ali nije uopšte stroga – rekao je Andrej dok je pjevačica pokušavala da ga ućutka i napravi kao da to nije tačno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *