Ova dva horoskopska znaka imaju neraskidivu vezu

Sljedeća dva znaka zodijaka se magnetski privlače i veoma lako ostvaraju dugotrajnu i strastvenu vezu.

Loading..

Riječ je o Ribi i Strijelcu.Loading..

Iako je riječ o suprotnim znacima, vodenoj Ribi i vatrenom Strijelcu, istina je da se ova dva znaka “prepoznaju” i privlače već pri prvom susretu. Oni posjeduju suprotne temperamente, ali oboje vjeruju u ljubav i vode se čistim emocijama.

Prije nego što odgovori potvrdno na udvaranje Strijelca, Riba mora da stekne određenu dozu povjerenja i da se oseti sigurnom. Dok je ona povučena, on bez stida pokazuje svoju naklonost i želi što prije doći do konkretizacije njihovog odnosa.

Loading..

Erotski život je potpun, njih dvoje ostvaraju čudesnu igru u krevetu. Kod Riba sramežljivost nestaje kada osjete prisustvo emocija kod Strijelca, te tek tada pokazuju svoju pravu maštovitost dok će Strijelac uraditi sve da u krevetu zaodovolji emotivnu Ribu.

Loading..

Iako su odlični partneri, problem u vezi može nastati u slučaju da Strijelac ne može da podnese pasivnost Ribe, a ona ne uspjeva da utoli svoje emotivne potrebe. Takođe, Strijelac je poznat kao znak koji voli slobodu, te Ribina kontrola i planiranje budućnosti mogu da ga guše.

Iskren razgovor i povjerenje će im pomoći da se usklade, ali kada se konačno dogovore oko toga što su ciljevi kojima oboje streme, njihov odnos postaje neraskidiv.

Izvor: fokus.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *